Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate

(5 voturi)
In curand!
Prezentare

Indiferent ca sunteti conducatorul unui departament mic sau al unei corporatii globale, Judeca va va oferi cadrul pentru evaluarea oricarei situatii, luarea deciziei si, daca este necesar, corectarea ei in faza de executare. Va va arata cum sa rezolvati problemele de resurse umane, strategie si managementul crizei, domenii care in general se suprapun. Si va va ajuta sa va invatati intreaga echipa sa ia mai des decizia corecta.

Nicio organizatie nu-si poate permite sa neglijeze o disciplina cruciala ca cea a leadershipului si nici o alta carte precedenta nu a scos acest lucru atat de clar in evidenta.

Tichy si Bennis dau viata modelului lor tridimensional cu ajutorul unor interviuri luate liderilor de talie mondiala care au beneficiat sau au avut de suferit de pe urma deciziilor lor. Aceste povestiri ii includ pe:

Jeff Immelt, presedinte executiv al General Electric, a carui decizie de a progresa prin cercetare si perfectionare a facut din GE firma cu cea mai mare crestere tehnologica din lume.

Joel Klein, cancelar al Departamentului pentru Educatie al orasului New York, care a luat decizii curajoase referitoare la profesori, elevi si parinti in timp ce transforma un sistem scolar aflat in suferinta.

Jim McNerney, presedinte executiv al Boeing, pe care analiza strategica l-a ajutat sa-si revigoreze compania si sa reinstaureze o cultura a increderii si respectului.

A.G. Lafley, presedinte executiv al Procter & Gamble, care a pariat pe o achizitie in valoare de 57 miliarde de dolari a companiei Gillette, reinventandu-si astfel firma.

Brad Anderson, presedinte executiv al Best Buy, care a luat decizia de a se dedica in intregime unei strategii focalizate pe client si care si-a ghidat oamenii pe parcursul implementarii ei.

Produs publicat in 2011 de Publica
Data aparitiei: Februarie 2011
Traducator: Monica Sibinescu, Dan Balanescu
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 504
ISBN: 978-973-1931-57-9
Mai mult