Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

The Art of the Start. Ghid pentru oricine incepe orice

(10 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Arta „inceputului“

De ce ai nevoie pentru a-ti pune ideile in aplicare? Care sunt elementele unei prezentari de succes? Cum construiesti un brand puternic fara niciun buget  Cum faci sa recrutezi cei mai talentati oameni de pe piata? Acestea sunt doar unele dintre problemele cu care se confrunta orice antreprenor care viseaza sa aiba o afacere, iar Guy Kawasaki, fost director de marketing la Apple Computers, ne ofera raspunsul la ele.

 

The Art of the Start va ofera pasii esentiali pentru a lansa pe piata produse si servicii extraordinare, sau companii de succes - indiferent daca visati sa conduceti viitoarea companie Microsoft sau sa porniti o afacere non-profit care sa schimbe lumea. De asemenea, cartea este o resursa pentru managerii din companiile deja existente care doresc sa promoveze gandirea antreprenoriala, stimuland astfel creativitatea si demersurile inovative pentru a fi mereu cu un pas inaintea concurentei.

 

Pe cand lucra la Apple Computers, Guy Kawasaki a transformat niste clienti obisnuiti in adevarati fanatici; in The Art of the Start ne explica cum se face in mod practic acest lucru.

 

Produs publicat in 2011 de Bizzkit
Data aparitiei: Septembrie 2011
Format: 130x210
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 296
ISBN: 978-606-92148-0-0
Mai mult