Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Wonderland. Cum a creat jocul lumea moderna

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Aparitia editiei in limba romana a cartii Wonderland este sustinuta de Erste Asset Management.

 

Jocul a fost intotdeauna mai important decat realizeaza cei mai multi dintre noi. In aceasta analiza plina de viata a fortei jocului si a delectarii, Steven Johnson ne ofera o istorie surprinzatoare a divertismentului popular. Autorul abordeaza domenii variate – de la bucataria medievala si tavernele antice, pana la cazinouri si malluri – si identifica ideile inovatoare din orice loc in care oamenii se straduiesc sa se amuze pe ei insisi, dar si pe altii. 

Naratiunea lui Johnson este la fel de amuzanta ca si inventiile pe care le descrie. De-a lungul acestei calatorii, face nenumarate opriri surprinzatoare, de la concepte simple, la sisteme moderne complexe. Ne face cunostinta cu pitorestii inovatori ai timpului liber: exploratorii, patronii, showmenii si artistii care au schimbat mersul istoriei, inventand articole de lux, instrumente muzicale, mancaruri exotice, spatii publice, jocuri video si spectacole de magie. Johnson demonstreaza ca aceste taramuri de basm ale divertismentului au facut mai mult decat sa-i distreze pe detinatorii lor. In plus, acestea au contribuit in mod direct la revolutiile economice si sociale care au transformat lumea moderna. 

Johnson pledeaza convingator pentru ideea ca oricine doreste sa afle incotro se indreapta tehnologia si curentele sociale ar trebui sa acorde maxima atentie modului in care ne jucam. Daca sunteti in cautarea viitorului, il veti gasi oriunde oamenii se amuza la maximum. 

 

Aceasta continuare mult asteptata a cartii cum am ajuns aici exploreaza inovatiile revolutionare pe care le-am facut in timp ce ne distram. 

 

Cu ajutorul cartilor elegante despre istoria inovatiei tehnologice, Steven Johnson a devenit unul dintre cei mai convingatori sustinatori ai rolului colaborarii in procesul de inovatie. Eruditia lui Steven Johnson poate fi uluitoare. 

The Wall Street Journal 

 

Un povestitor de prima clasa. 

The New York Times 

 

Un enciclopedist. 

Los Angeles Times 

 

Mintea lui Steven Johnson lucreaza in modalitati uimitoare. 

Seattle Post-intelligencer 

 

Un as al istoriei ideilor. 

The Guardian 

 

Steven Johnson este echivalentul lui Darwin in materie de tehnologie. Prin intermediul unor observatii si intuitii fascinante, ne explica originea ideilor. 

WALTER ISAACSON, autorul cartilor Steve Jobs – biografia autorizata si Inovatorii

Produs publicat in 2017 de Publica
Data aparitiei: Mai 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 320
ISBN: 978-606-722-248-7
Mai mult