Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Gandirea riscanta

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Din postura de cofondator al companiei Free Range Studios, Jonah Sachs a ajutat sute de branduri si cauze umanitare sa patrunda in constiinta publicului prin campanii memorabile. Legendarele sale clipuri virale The Meatrix si The Story of Stuff au atras atentia a peste 65 de milioane de oameni asupra unor probleme sociale esentiale. Un inovator constant, povestile si site-urile create de el au fost premiate in numeroase randuri la Festivalul de Film South by Southwest.
Prima sa carte, Razboiul povestilor, a fost apreciata la nivel mondial. Articolele si opiniile lui Jonah Sachs au aparut in The New York Times, The Washington Post, la CNN, Sundance Film Festival, NPr si in Fast Company Magazine, care l-a numit unul dintre cei mai influenti 50 de inovatori pe plan social.

Prin intermediul povestilor unor inovatori din business, sanatatea, educatie si activism, si a numeroase studii de cercetare, "Gandirea riscanta" dezvaluie calea catre zone revolutionare pentru oricine este pregatit sa iasa din zona de confort. Ne propune metode simple prin care sa gasim solutii creative la probleme aparent de nerezolvat si prin care sa ne eliberam de inertie si plafonare.

Produs publicat in 2018 de Black Button Books
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 288
ISBN: 978-606-94625-0-8
Mai mult