Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Principiile Network Marketing. Cum se poate construi un venit de durata intr-o retea de marketing

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Principiile reprezinta bazele fundatiei pentru construirea succesului si a stilului de viata, fiind inceputul si realitatea de la care orice altceva se infaptuieste. Succesul este pur si simplu rezultatul natural al activitatilor de practicare a principiilor.

Aceasta carte scoate in evidenta cele 10 Principii pe care se bazeaza orice venit de succes intr-o retea de marketing. De retinut ca, numai veniturile strans legate de TOATE principiile vor fi de durata si vor furniza acel venit rezidual si acel stil de viata pe care Network Marketing il ofera astazi tuturor.

Network Marketing se dezvolta extrem de dinamic in toata lumea, oferind milioanelor de oameni oportunitatea de a avea o mai buna calitate a vietii. Dupa anii de pionierat, experienta si tehnologia au permis crearea unui al doilea val de crestere a industriei, caracterizat prin profesionalism. A sosit timpul si pentru dumneavoastra sa va implicati in dezvoltarea industriei secolului XXI, aplicand cele 10 Principii in activitatea de distribuitor Network Marketing.

Principiile Network Marketing este o carte de referinta, care explica bazele activitatii tuturor distribuitorilor de succes, fiind elaborata ca urmare a unor studii si cercetari efectuate in numeroase companii, pe parcursul a cativa ani. Citind cartea, veti invata cum sa va creati un venit pe masura asteptarilor dumneavoastra. Daca vreti sa reusiti in industria cu cea mai dinamica dezvoltare din lume, trebuie sa studiati aceasta carte si sa practicati cele 10 Principii!

 

Produs publicat in 2001 de Digital Data
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 144
ISBN: 978-973-7768-48-18
Mai mult