Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Muzzy. Curs multilingvistic (contine CD-ROM) - Vol.4

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Cursul reprezinta un program de invatare rapida a limbilor straine, marele sau merit fiind chiar acela ca functioneaza cu aceeasi eficienta si in randul copiilor sau al adolescentilor, dar si in randul adultilor. Copilul tau va invata cele mai importante cuvinte din cinci limbi straine: engleza, franceza, italiana, franceza, germana. Concepte despre sanatate, timp, sentimente, zilele saptamanii, oameni si locuri, despre cum sa se imbrace, despre familie si prieteni, despre viata de... acasa si sute de alte cuvinte si fraze, care reprezinta baza vocabularului oricarei limbi a lumii. 
Cursul multilingvistic cuprinde: 15 carti cu DVD, care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice, sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiecare limba. Muzzy interactiv cuprinde 15 carti cu CD: peste 1.000 de exercitii si de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt subtitrate in limba romana. 

De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a castigat o serie de premii importante: Parents Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, Ame­rican Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Worlddidac Award, Le Journal Français.

Produs publicat in 2011 de Litera
Data aparitiei: Aprilie 2011
Colectia MUZZY
Format: 140x190
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 72
ISBN: 978-606-600-081-9
Mai mult