Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Edison. Misterul comorii disparute

(10 voturi)
In curand!
Prezentare

Noua carte a ilustratorului Torben Kuhlmann, laureat al multor premii, poarta cititorii catre un taram spectaculos, pe aripile imaginatiei!

Demult de tot, un soricel a invatat sa zboare, altul a ajuns pe Luna oare ce se va intampla in noua aventura soriceasca?

Autorul cartilor Lindbergh - Povestea unui soricel zburator si Armstrong - Calatoria fantastica a unui soricel pe Luna ne incanta acum cu Edison - Misterul comorii disparute.

Cand doi prieteni neobinuiti construiesc un vas cu care vor sa coboare pe fundul oceanului, pentru a gasi o comoara disparuta, ceea ce descopera este cu mult mai uimitor decat se asteapta ei.

"Edison este o poveste fermecatoare si plina de invataminte, despre doua mici fiinte ce refuza sa accepte limitele impuse de Niciodata! si sunt rasplatite prin dezvaluirea unui adevar care le va schimba viata." Michelle Anne Schingler, Foreword Reviews

"Ca si in Armstrong si in Lindbergh, calatoria pe care o fac personajele se dovedeste a fi cel putin la fel de importanta ca rasplata care le asteapta la final." Kirkus Reviews

Produs publicat in 2018 de Corint
Data aparitiei: Noiembrie 2018
Format: 225 x 280
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 108
ISBN: 9786067934687
Mai mult