Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Nix cel afurisit

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

O poveste sclipitoare, surprinzatoare, minunata.
Kelly Banhill, castigatoare a medaliei Newberry pentru cartea Fata care a baut luna

Nix cel nastrusnic, care traieste in padure, nu are ganduri bune. Draga lui Regina a zanelor a plecat si i-a lasat o misiune foarte importanta: sa protejeze padurea de cei mai periculosi dusmani - oamenii.
Cand un intrus incapatanat intra fara permisiune pe teritoriul lui, abilitatile lui Nix sunt puse la incercare, astfel ca nascoceste cateva siretlicuri ca sa-l alunge pe bietul barbat-om. Dar cand eforturile sale nu merg cum si-a imaginat, devine clar ca acest intrus, dar si mica faptura a zanelor, nu prea sunt ceea ce par a fi.
Aceasta poveste splendida a Lenei Coakley, cu minunatele ilustratii de Jaime Zollars, exploreaza nemuritoarele legaturi de familie si bucuria de a gasi un camin in cele mai neasteptate locuri.


Nix cel afurisit este ca o prajitura - delicioasa; va va umple sufletul. O combinatie de umor, de pierdere dureroasa si de speranta a revederii, Nix cel afurisit este o meditatie asupra minciunilor pe care ni le spunem ca sa ne protejam si a modurilor neasteptate in care ne putem forma o familie. O poveste sclipitoare, surprinzatoare, minunata.
Kelly Banhill, castigatoare a medaliei Newberry pentru cartea Fata care a baut luna
Nix cel afurisit este o carte rara si incantatoare. Nastrusnica si emotionanta deopotriva, aceasta poveste are menirea de a ajunge la sufletele tuturor cititorilor indeajuns de norocosi sa-i descopere magia. Este clar cea mai frumoasa poveste cu zane pe care am citit-o in ultimii ani.
Jonathan Auxier, autorul cartii The Night Gardener, bestseller New York TimesLENA COAKLEY este autoarea volumelor Witchlanders si Worlds of Ink and Shadow. A urmat cursurile de creative writing de la Sarah Lawrence College, iar in prezent locuieste in Toronto.

JAIME ZOLLARS este ilustratoare de carti pentru copii. Ii plac basmele, pictorii flamanzi si fotografiile gasite in targurile de vechituri. Locuieste in Charleston, Carolina de Sud.

Produs publicat in 2019 de Storia Books
Data aparitiei: Aprilie 2019
Format: 135x195
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 176
ISBN: 978-606-94622-8-7
Mai mult