Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Povesti pentru baieti care au curajul sa fie altfel. Istorii adevarate despre baieti extraordinari care au schimbat lumea fara sa omoare balauri

(24 voturi)
In curand!
Prezentare

100 de istorii impresionante despre barbati celebri (sau nu) din toate timpurile, care au indraznit sa incalce regulile pentru a realiza lucruri uimitoare, cu bunavointa, daruire si incredere in sine. Oameni de stiinta, activisti, sportivi, artisti sau oameni obisnuiti, toti au luptat, in felul lor, pentru o lume mai buna.

De la Nelson Mandela la Stephen Hawking, de la Jamie Oliver la Lionel Messi, povestile emotionante ale baietilor din aceasta carte sunt lectii pretioase de viata si o sursa de inspiratie pentru toti copiii.

"Cartea asta poate salva vieti. Cartea asta poate schimba vieti. Cartea asta poate sa fie o sursa de inspiratie pentru o noua generatie de barbati care vor avea curajul sa fie altfel."
Benjamin Zephaniah

"Oricat de greu ti-ar fi in viata, intotdeauna exista lucruri pe care le poti face si la care sa fii foarte bun. Important e sa nu te dai batut."
Stephen Hawking

"Am scris aceasta carte pentru ca e genul de carte pe care mi-as fi dorit s-o citesc in copilarie. As fi vrut sa stiu cat de multi baieti s-au simtit singuri si marginalizati, ajungand mai tarziu admirati chiar pentru lucrurile din cauza carora fusesera considerati mereu niste ciudati."
Ben Brooks

Produs publicat in 2018 de Litera
Data aparitiei: Octombrie 2018
Traducator: Justina Bandol
Format: 240 x 180
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 208
ISBN: 9786063331053
Mai mult