Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Robin Hood

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

„Robin Hood” a lui Mauri Kunnas este o versiune originala si plina de umor pentru cei mici a legendei celebrului arcas din folclorul englezesc. Ceea ce-i va atrage cel mai mult pe copii este faptul ca toate personajele acestei povesti sunt intruchipate de animale: pisici, caini, purcelusi, bursuci... Iar pentru vestitul Robin Hood autorul a facut cea mai inspirata alegere: eroul nostru este un motan simpatic si neastamparat cum de multa vreme nu s-a mai vazut intr-o carte pentru copii.
Robin este foarte iscusit in manuirea arcului cu sageti, dar adevarata sa arma este, de fapt, cornul cu care ii cheama in aparare pe „veselii sai prieteni”. Dincolo de morala fireasca, dupa care binele si dreptatea inving intotdeauna, cartea spune si o frumoasa poveste despre prietenie. Poate ca Robin Hood este un arcas iscusit si are un suflet mare, dar fara prietenii care-i sar in ajutor de fiecare data n-ar putea reusi sa-l invinga pe lacomul serif din Notthingham.
 
Povestea plina de umor a lui Mauri Kunnas cuprinde si o mica lectie de istorie. Cititorii pot afla despre mai multe episoade din istoria Angliei, cum ar fi cucerirea normanda sau domnia bunului rege Richard Inima-de-Leu. Cartea este impartita in opt capitole, fiecare reprezentand o poveste de sine statatoare, dand astfel posibilitatea celor mici sa prelungeasca placerea lecturii de-a lungul mai multor seri.
 
Mauri Kunnas este un foarte apreciat autor si ilustrator finlandez. In 2009, cand a aparut, „Robin Hood” a fost cea mai vanduta carte pentru copii din Finlanda si, in scurt timp, a fost tradusa in toata Europa.

Produs publicat de Cartea Copiilor
Format: 235x300
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 52
ISBN: 978-973-88905-4-1
Mai mult