Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Secretul piramidei. Portalul magic nr. 3

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Jack si sora lui mai mica Annie sunt doi copii care calatoresc in timp si spatiu intr-o casuta secreta, plina cu carti,descoperita intr-un copac fabulos.

Fiecare carte deschisa e ca o intrare miraculoasa printr-un portal magic si totodata prilejul unei noi povestiri in care cei doi frati, deveniti si ei personaje, se intalnesc cu alte personaje si creaturi uimitoare din toate timpurile.

Fiecare mic cititor devine o parte din povestea lui Jack si Annie !

Extrem de apreciate de parinti, profesori si in special copii,cartile din seria Portalul magic, scrise de Mary Pope Osborne, au atins un record uimitor: provoaca indragirea lecturii,ofera informatii istorice si stiintifice diverse si inspira imaginatia copiilor de la 6 la 12 ani.

Nu intamplator aceasta serie a devenit numarul 1 in topul celor mai vandute carti pentru copii al prestigiosului New York Times. Tiparite in zeci de milioane de exemplare,aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in majoritatea tarilor in care au fost traduse.

# 3. Secretul piramidei

Egiptul Antic este noua destinatie a lui Jack si Annie! Copiii vor gasi o copie a celebrei Cartea Mortilor… Si aceasta poveste este plina de suspans, dar in plus vom afla detalii interesante despre viata vechilor egipteni si despre ritualurile lor. Si, daca e vorba despre Egipt, nu lipsesc mumiile, pisicile negre si codurile… Vom descoperi de asemenea indicii despre proprietarul misterios al casutei secrete din copac, care lasa suveniruri marcate cu litera „M“.

Produs publicat in 2013 de Paralela 45
Colectia Cercul de lectura si scriere creativa
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 68
ISBN: 978-973-47-1765-1
Mai mult