Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vrajitorul din Era Glaciara. Portalul magic nr. 7

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul sa devina ei insisi personajele unor aventuri, pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare si personaje din epoci istorice diferite. 

Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic au realizat un lucru cu adevarat magic: i-au facut pe foarte multi copii intre sase si doisprezece ani sa se pasioneze de lectura, inaripandu-le imaginatia. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns sa ocupe locul intai in topul celor mai vandute carti pentru copii al prestigioasei publicatii New York Times. Vandute in zeci de milioane de exemplare, aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in majoritatea tarilor in care au fost traduse. Pentru ca fiecare mic cititor devine o parte din povestea lui Jack si Annie!

#7. Vrajitorul din Era Glaciara 

Intorcandu-se de la cursul de inot, Jack si Annie se duc iar in casuta, doar in costume de baie. Cartea pe care o descopera deschisa este despre Era glaciara si, ajungand in acele timpuri, nimeresc intai intr-o pestera a marelui urs de caverna, iar apoi in pestera unor oameni de Cro-Magnon, unde gasesc haine potrivite care sa le tina de cald, dar si ciudate picturi reprezentand animale pre-istorice. Cand cad intr-o capcana, un vrajitor purtand o masca ciudata ii ajuta sa iasa si le daruieste un misterios fluier din os de mamut.

Produs publicat in 2014 de Paralela 45
Data aparitiei: Decembrie 2014
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 64
ISBN: 978-973-47-1875-7
Mai mult