Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Basmele padurii

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Arborii sunt casa pentru pasari, insecte sau animale, sunt adaposturi primitoare din fata ploii sau a soarelui de vara, sunt ascunzisuri minunate pentru copii si jocurile lor. Dar v-ati gandit vreodata la un copac ca la un prieten? Nu cumva si copacii au ganduri si amintiri, ori poate chiar vorbesc si i-am auzi daca i-am asculta cu destula atentie?

Prin aceasta antologie de povesti despre copaci, culese din toata lumea, Rina Singh ne propune sa regandim relatia noastra cu arborii si padurea. Ilustrata exuberant de Helen Cann, intr-o revarsare de nuante si detalii, si cu scurte informatii despre speciile de copaci de care se vorbeste in fiecare poveste, cartea de fata ii va incuraja pe copii sa recunoasca si sa aprecieze multele daruri pe care copacii ni le ofera.

Rina Singh s-a nascut in India si traieste in Canada din 1980, unde preda arte vizuale, arta dramatica si cursuri de creativitate in scolile primare. "O carte apare atunci cand ai o idee pe care o urmezi cu perseverenta si o imbogatesti cu putina magie", spune ea. Aceasta reteta pentru scris s-a dovedit de succes pentru Rina Singh, care este autoarea a numeroase carti pentru copii, foarte apreciate de critici si, mai ales, de cititori.

Helen Cann deseneaza din 1992, dupa ce a absolvit Scoala de Arta de la University of Wales. Lucrarile sale nu sunt doar pe hartie, ci si pe materiale textile, ceramica sau lemn. Se ocupa cu succes si cu designul de bijuterii.

Andreea Demirgian este autoare de carti pentru copii, traducatoare si realizatoare de emisiuni la Radio Romania International.

„Padurile acopera Pamantul de milioane de ani, cu mult timp inainte ca noi, oamenii, sa existam, si ne protejeaza in viata noastra de zi cu zi in feluri pe care nici nu le banuim. Asa cum copacii au grija de noi, fara sa ceara nimic in schimb, si noi trebuie sa avem grija de ei. "Basmele padurii" ii vor invata pe copii, prin magia irezistibila a povestilor, sã inteleaga natura si sa se apropie de ea. Odata facut acest prim pas, putem avea speranta ca micii cititori de azi vor fi maine adulti responsabili si constienti ca ocrotirea naturii nu este o simpla optiune, ci un lucru absolut necesar.”

Produs publicat in 2010 de Cartea Copiilor
Data aparitiei: Noiembrie 2010
Format: 220x270
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 64
ISBN: 978-973-88905-6-5
Mai mult