Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Chemarea strabunilor

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Chemarea strabunilor este un roman publicat in 1903 si are ca personaj principal un caine, pe nume Buck, anterior domestic, ale carui instincte primordiale revin si, dupa o serie de evenimente, ajunge sa fie caine de sanie in Yukon, Alaska.

Jack London a fost cel mai publicat si cel mai bine platit scriitor al vremii sale: 51 de carti si sute de articole, mii de scrisori au fost publicate, multe dintre el chiar postum, fiind considerat primul scriitor profesionist al Americii.

Cele mai notabile carti: „The Call of the Wild“ („Chemarea salbaticiei“, in original, „The Sleeping Wolf“ („Lupul adormit“), „The Iron Heel“ („Calcaiul de otel“), „White Fang“ („Colt Alb“), „The Sea-Wolf“ (initial „Mercy of the Sea“), „The People of the Abyss“, „John Barleycorn“, „Martin Eden“, „The Star Rover“.

Scrierile sale au fost traduse in multe limbi si continua si astazi sa fie lecturate de cititori din intreaga lume. Acest geniu al literaturii americane a portretizat viata sa si timpurile, in general, ca pe o lupta nesfarsita a omului cu natura.

Produs publicat in 2014 de Andreas
Data aparitiei: Aprilie 2014
Colectia Piticul cu povesti
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 112
ISBN: 978-606-8271-03-3
Mai mult