Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Fetita din trenul orfanilor

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Editia pentru tineri a romanului Trenul orfanilor
Dupa ce si-a pierdut tatal intr-un accident de masina, Molly s-a instrainat de mama ei, a locuit cu mai multe familii adoptive si este nefericita. Acum trebuie s-o ajute pe batrana Vivian sa-si faca ordine in podul casei, ca pedeapsa pentru furtul unei carti de la biblioteca.
In timp ce sorteaza lucruri vechi, Vivian ii povesteste lui Molly despre viata ei. Cum a ajuns din Irlanda in Statele Unite cu un vapor, in cautarea unei vieti mai bune. Cum a ramas a nimanui si a ajuns sa traverseze America in trenul orfanilor, dorindu-si o familie adoptiva. Si cum a reusit sa treaca peste toate obstacolele cu speranta, credinta si tenacitate. Cu ajutorul noii sale prietene, Molly va invata ce inseamna iertarea si speranta si isi va gasi in sfarsit un camin.
"Molly isi pipaie lantisorul de la gat, cu cele trei talismane: un peste albastru cu verde, un corb negru-taciune si un ursulet maro. Isi aminteste seara in care i le-a daruit tatal ei si isi doreste ca, fix in clipa asta, talismanele sa-i dea cumva curaj, sa se simta puternica. Poti sa treci peste asta!�
"Vei indragi personajele lui Kline. Fiecare capitol se incheie cum nu te astepti si iti trezeste curiozitatea pentru ce va urma.� - Bookpage
Christina Baker Kline este o autoare americana de mare succes. Crede ca atunci cand scrii trebuie sa lasi lumea din mintea ta sa creasca atat de mult, incat sa devina mai importanta decat lumea in care traiesti. Ii place sa scrie in spatele unei sali de curs sau al unei sali de concerte si sa simta energia din jur. Prefera si cafenelele, unde poate savura o cafea.
Trenul orfanilor (Editura Trei, 2015) este bestseller international, publicat in 40 de tari si vandut in 3,5 milioane de exemplare.

Produs publicat in 2018 de Pandora M
Data aparitiei: Martie 2018
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-978-138-8
Mai mult