Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lamai, carti si prieteni

(9 voturi)
In curand!
Prezentare

Lamai, carti si prieteni este povestea emotionanta a lui Calypso, fetita care invinge durerea provocata de absenta mamei cu ajutorul magiei lecturii si al prieteniei, cucerind inimile cititorilor de pretutindeni. Volumul a castigat in 2017 mai multe premii: Oxfordshire Book Award, Stockport Children�s Book Award si Tower Hamlets Book Award.

Calypso poate fi vazuta de obicei singura, cu nasul in carti. Dar, din ziua in care in clasa ei isi face aparitia o noua colega, Mae, la randul ei pasionata de citit si de scris povestiri, intre cele doua fete se leaga o prietenie stransa. Locuinta lui Mae este agitata, vesela si galagioasa - cum, de altfel, este si ea -, iar din cauza asta lui Calypso ii place sa-si petreaca timpul acolo.
Dupa moartea mamei lui Calypso, tatal ei se transformase intr-un om retras si distant. Dar, in clipa in care descopera tristul secret ascuns in biblioteca acestuia, Calypso isi da seama ca ceva nu este deloc in regula.

Va reusi Calypso sa rescrie povestea familiei sale si sa ii ofere un final fericit?

Lamai, carti si prieteni
de Jo Cotterill

Despre autoare:
JO COTTERILL scrie carti si pentru copii, si pentru oameni mari. A publicat peste douazeci de titluri, primind pentru unele numeroase premii literare. Lui Jo ii face placere sa viziteze scoli si sa vorbeasca despre carti si despre citit. De asemenea, ii place sa deseneze si sa compuna muzica atunci cand nu isi petrece timpul cu sotul si cu cele doua fiice ale ei.

"Credibila, memorabila, fermecatoare si emotionanta." booktrust.org

Produs publicat in 2018 de Corint
Data aparitiei: Martie 2018
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 9786067933208
Mai mult