Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pericol

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Cum sa prinzi lumea asta mare si s-o asterni intr-o lume mica, atat cat sa incapa intre copertele unei carti? Cine stie cum sa aduca o bucata din Soare fara sa i se topeasca masina zburatoare? Dar gheturile de la Poli pot fi puse intr-o carte fara sa inghetam de tot?

 

Uite, uite, am gasit. Chiar aici, aproape de noi. Sunt cativa scriitori romani care pot face toate astea, ba mai stiu sa faca si cateva lumi inventate.

 

Sunt carti pe care le veti citi pe nerasuflate, veti rade mult, dar va vor pune pe ganduri, o sa vedeti.

 

I se spune Pericol si e foarte mandru de porecla lui. Parintii si profesorii nu-l inteleg nici un pic, iar Pericol stie ca n-are rost sa le explice. Cum, el, Pericol, un razvratit fara pereche, sa fie inscris fara voia lui la un concurs de creatie? La o intrecere de zoologie? (Astea-s pentru tocilari.) Si, culmea, sa faca echipa cu niste fete?! (Asta i-ar distruge complet reputatia.)

 

Dar el e Pericol si o sa treaca peste toate. Si, pana la urma, nu e chiar asa de periculos, iar fetele chiar stiu sa faca tot felul de lucruri.

 

„O carte in care intorsaturile de situatie sunt viraje in toata regula. O carte din care se degaja prospetime, spirit de aventura, umor navalnic si multa, multa istetime. O carte la care razi, te minunezi si aplauzi. Vraja functioneaza: esti in Pericol, dar nu te simti in pericol.“

                                                                           Radu Paraschivescu

Produs publicat in 2017 de Arthur
Data aparitiei: Decembrie 2017
Tip coperta: Brosata
ISBN: 9786067882636
Mai mult