Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Tractorasul care voia sa adoarma.

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Spune-i copilului tau "noapte buna" intr-o maniera diferita, citindu-i noua carte a psihologului Carl-Johan Forssen Ehrlin, autorul bestsellerului international Iepurasul care voia sa adoarma! Prin tehnicile de relaxare inovatoare, testate si aprobate de parinti, acest volum reprezinta o lectura vrajita la finalul fiecarei zile.

Lasa-ti copilul sa fie leganat de povestea tractorasului Alex, cel mai obosit tractoras din curtea din spate. Alex il va duce intr-o excursie relaxanta si amuzanta la tara, unde se vor intalni cu prieteni ca Morcovul Toropit, Leon cel pe Jumatate Adormit sau merele somnoroase.

Cartea contine materiale inedite, inclusiv idei de adormit copiii si raspunsurile autorului la intrebari frecvente referitoare la o mai buna rutina a somnului. Iar povestea va functiona perfect atat in cazul somnului de dupa-amiaza, cat si seara, la culcare.

MARTURIILE PARINTILOR

"A fost super sa putem testa o noua poveste de noapte buna care funtioneaza la fel de bine ca Iepurasul care voia sa adoarma!"

"Sunt uimita sa-l vad pe fiul meu, care de obicei se linisteste greu inainte de culcare, cum adoarme rapid multumita acestei carti. Incredibil!"

"A fost o minune sa vad cum o carte poate avea un efect atat de bun asupra copiilor mei. Inainte dura ore intregi sa-i pun la culcare, acum totul se rezolva in 15 minute. Carl-Johan merita Premiul Nobel!"

Produs publicat in 2017 de Litera
Data aparitiei: Decembrie 2017
Format: 195 x 270
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 40
ISBN: 9786063322914
Mai mult