Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Zana Norilor - Povestile Norilor

(14 voturi)
In curand!
Prezentare

Cartea contine 20 de povesti despre tot atatia nori-sentimente si introducerea in conceptul Zana Norilor. Fiecare poveste este relatarea intalnirii dintre Zana Norilor si un nor-sentiment: Norul Prietenie, Norul Dezamagire, Norul Iubire, Norul Tristete, Norul Razbunare, Norul vis. Zana Norilor ii invata pe copii felul in care putem sa transformam norii neplacuti in unii placuti, sau cum putem sa pastram sentimentele placute, solare, cat mai mult timp.

Fiecare poveste reprezinta un minunat ritual de seara pentru parinte si copil. Povestile sunt scurte dar intense si reprezinta un prilej excelent pentru a discuta cu copilul despre emotiile traite in cursul zilei. Fiecare poveste este cea a unui nor-sentiment: Norul Bucurie, Norul Tristete, Norul iubire, etc. Toate povestile au si un ritual de culcare, in care parintele alaturi de copil se tin de mana spunand: „Noapte buna norilor, noapte buna cerule, noapte buna Luna, in privire sa ne ai, vise bune sa ne dai, si maine in cana cu lapte un pai!”.
 
Cartea se adreseaza copiilor intre 2,5 si 90 de ani dar in mod special celor de 3-9 ani. Pentru cei mici interiorul este monocolor, astfel incat norul poate fi colorat, modificat, completat in functie de personalitatea copilului si felul in care acesta vede emotia respectiva. Cei mari (incluzand si parintii) vor gasi aici prilejul de a se intalni cu propriile emotii dar si resurse pentru a purcede ei insisi la transformare.

Produs publicat in 2010 de Zana Norilor
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Format: 210X240
Tip coperta: Brosata
Mai mult