Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Superscoala drei Rapscott

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Gazduita intr-un far, Superscoala drei Rapscott pentru Fete cu Parinti Superocupati isi ia mottoul de la pioniera aviatiei americane Amelia Earhart: 

  • Totul pentru aventura.

La urma urmei, orice se poate intampla cand te ratacesti inadins!

Domnisoara Rapscott, extraordinara directoare a unei scoli pentru fete cu parinti foarte ocupati, e incantata cand patru cutii aterizeaza pe terasa ei. Inauntrul cutiilor se afla noile ei eleve.

Bea, Mildred, Fay si Annabelle nu stiu nimic din ceea ce parintii isi invata de obicei copiii, cum ar fi ce e acela un tort pentru aniversare sau cum sa traversezi strada fara sa te loveasca masina. Dar cea mai nefericita soarta o are sarmana Dahlia - parintii ei sunt atat de ocupati incat au uitat sa inchida capacul cutiei si Dahlia a cazut din ea!

Dra Rapscott trebuie sa-si invete elevele despre o gramada de lucruri, printre care si cum sa tina un secret sau sa-si schimbe lenjeria zilnic. De asemenea, a planuit o multime de aventuri pentru ele. Dar mai intai trebuie sa o gaseasca pe Dahlia, ceea ce se dovedeste a fi cea mai mare aventura dintre toate.

Produs publicat in 2016 de Pandora M
Data aparitiei: Aprilie 2016
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 272
ISBN: 978-606-8780-10-8
Mai mult