Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Detectivii salbatici

(14 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte face parte din colectia Maestrii Leda a editurii Leda. Un roman extraordinar in toate sensurile, care confirma stralucitoarea calitate literara a lui Roberto Bolano, un autor recunoscut de critica cea mai exigenta ca una dintre marile revelatii ale literaturii latinoamericane din anii ’90.

Arturo Belano si Ulises Lima, detectivii salbatici, pornesc in cautarea Cesareei Tinajero, misterioasa scriitoare disparuta in Mexic in anii imediat urmatori Revolutiei. Calatoria propriu-zisa si consecintele ei se prelungesc timp de douazeci de ani, din 1976 pana in 1996, timpul canonic al oricarei peregrinari, bifurcandu-se prin multiple personaje si continente, intr-o naratiune uluitoare ce reuneste iubire si moarte, asasinate si escapade turistice, case de nebuni si universitati, disparitii si aparitii.
Scenariul ne poarta prin Mexic, Nicaragua, Statele Unite, Franta, Spania, Austria, Israel si Africa, pe urmele celor doi poeti „disperati“ (traficanti de droguri cateodata), enigmaticii protagonisti ai acestei carti care se poate citi si ca un extrem de rafinat thriller de Orson Welles, strabatut de un umor iconoclast si feroce.

„O scrisoare de dragoste adresata generatiei mele.“ - Roberto Bolano

Citeste aici o recenzie a cartii Detectivii salbatici.

Produs publicat in 2013 de Leda
Data aparitiei: Iunie 2013
Format: 130x200
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 768
ISBN: 978-973-102-400-4
Mai mult