Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ghid de alimentatie vegetala

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Descopera centrii nutritivi de putere ai plantelor din toata lumea! Tot mai multi oameni au inteles ca e mai sanatos sa obtii substantele nutritive din plante. Esti ceea ce mananci si fiecare inghititura iti influenteaza corpul si starea de spirit. O alimentatie vegetala si integrala te ajuta sa te simti bine. Sa obtii substantele nutritive din alimente vegetale e cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru tine - si e mai usor decat ai putea crede! Ghidul de fata iti pune la dispozitie tot ceea ce trebuie sa stii despre avantajele unei alimentatii vegetale:

  • Informatii actualizate despre vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru a-ti mentine starea de sanatate si cum sa le obtii din regnul vegetal.
  • Recomandari nutritionale adecvate varstei tale.
  • Detalii specifice despre alimentatia vegetala pentru sportivi, pentru cei care se lupta cu bolile si pentru cei care incearca sa slabeasca.
  • Ce provizii sa-ti faci, cum sa sporesti aportul nutritiv al mancarurilor preferate si cum sa mananci sanatos cand iesi in oras.
  • Peste 45 de retete, delicioase si nutritive, pe baza de alimente integrale, plus un exemplu de meniu pentru o saptamana ca sa te impulsioneze sa incepi.
Produs publicat in 2013 de Lifestyle Publishing
Data aparitiei: Noiembrie 2013
Colectia Citeste sanatos
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 480
ISBN: 978-606-8309-34-7
Mai mult