Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

 Cartea Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism este scrisa de Christopher Vasey si apare la editura Niculescu.

Confruntat cu o dubla necesitate, de a compensa in mod real impactul nociv al modului si al mediului sau de viata asupra organismului si de afla calea spirituala in functie de aspiratiile specifice (ca o compensare necesara fata de zbaterea in material), omul modern poate recurge, pentru a-si intari mijloacele de aparare ale organismului, la modificarea alimentatiei (prin selectia alimentelor, a provenientei, cantitatii si calitatii acestora), la diminuarea aportului de substante toxice in organism prin consumul unor droguri (tutun, alcool, cafea, medicamente) si la practicarea regulata a unor exercitii fizice (pentru a combate asa-numita autointoxicare, cauzata de sedentarism si imposibilitatea oxidarii deseurilor interne, rezultat al metabolismului celular). Compensatii pertinente fata de agresiunea toxica sporita la care este supus omul zilelor noastre, masurile enuntate par totusi depasite, mai cu seama in mediul urban, de agresivitatea incarcaturii toxice, generatoare de numeroase maladii, iar solutia nu se intrevede decat in interventia transanta a tehnicilor corporale de detoxifiere si o corectare constienta a alimentatiei.

Cuprins Partea I. Drenarea toxinelor (drenajul; emonctoriile; derivatiile) Partea a II-a. Dezincrustarea deseurilor preofunde (dezincrustajul; tehnicile de dezincrustaj)

Concluzii: Anexe (note despre folosirea plantelor medicinale; masajul zonelor reflexogene plantare; dezintoxicarea toxicomanilor si curele de drenaj; cure de slabire si detoxificare) Bibliografie Index al drenantilor si al tehnicilor.

 

Produs publicat in 2007 de Niculescu
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
ISBN: 978-973-74-8228-0
Mai mult