Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Convinge judecatorul. Tehnica si arta convingerii instantei

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Prin intreaga sa activitate, avocatul urmareste sa convinga judecatorul. Pentru a castiga procese, avocatul trebuie sa scrie bine si sa vorbeasca eficient. Adrian Toni Neacsu reuseste sa prezinte sistematic toate activitatile avocatului in instanta din perspectiva cresterii sanselor de persuasiune a judecatorului. Cum trebuie sa arate o cerere de chemare in judecata pentru a atrage atentia judecatorului, cum trebuie sa fie structurata aceasta pentru a convinge judecatorul, cum trebuie sa vorbesti in fata judecatorului pentru a-l impresiona si a tine minte cat mai mult la pronuntare din ceea ce ai spus. Cum analizeaza judecatorul un dosar, cum i se formeaza convingerea si cum adopta o solutie iar nu alta.

In prima parte, Judecatorul ca prieten, autorul ne spune tot ce trebuie sa stim despre judecatori pentru a le intelege modul de lucru. Cat de aglomerat este un judecator, cum se pregateste pentru sedinta, cum citeste cererile de chemare in judecata si celelalte acte din dosar, cum ii place sa se comporte avocatii si partile in sedinta de judecata.

Partea a doua, Scrie ca sa convingi judecatorul, analizeaza in profunzime forma si structura cererilor adresate instantei, identificand mecanismele care le pot face mai usor de citit si urmarit, mai atragatoare si mai eficiente. Documentele scrise de avocati trebuie sa satisfaca destinatarul sau direct, care este judecatorul, sa-i produca placerea de a le citi pana la capat si, desigur, sa-l asiste in formarea intimei convingeri cu privire la problemele juridice ridicate.

Partea a treia, Vorbeste ca sa convingi judecatorul, constituie un ghid practic si antrenant despre cum trebuie sa te comporti ca avocat in timpul concluziilor orale si cum pot deveni acestea mai eficiente.

Produs publicat in 2015 de Wolters Kluwer
Data aparitiei: Ianuarie 2015
Format: 180x250
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 288
ISBN: 978-606-8201-67-2
Mai mult