Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Editia a III-a, revazuta si adaugita

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Aflata la a treia editie, cartea oferita cititorilor cuprinde actualizari ale textului initial cu ultimele modificari aparute in contextul legislativ al anului 2015.

Completata si modificata raportat la ultimele noutati in domeniul organizarii si exercitarii avocaturii, editia a III-a contine reglementari din Hotararea UNBR privind modificarea Regulamentului privind organizarea si functionarea Curtii de Arbitraj Profesional a Avocatilor, adoptarea Normelor standard de procedura arbitrala si a celor privind taxele arbitrale, Hotararea UNBR nr. 1069/07.03.2015 pentru completarea Statutului in ceea ce priveste dispozitiile tranzitorii in legatura cu patrimoniul de afectatiune profesionala, precizari privind votul electronic in Adunarea Generala a baroului, Hotararea Curtii Constitutionale privind interzicerea barourilor straine, Hotararea Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea prevederilor Noului Cod de procedura civila privind obligativitatea reprezentarii prin avocat in recurs si, nu in ultimul rand, plafonarea incasarii onorariilor in numerar urmare aparitiei Legii nr. 70/2015.

Colectivul de autori spera in succesul acestei noi editii care prin noul sau continut se mentine un util instrument de lucru pentru toti cititorii interesati de domeniul organizarii si exercitarii profesiei de avocat.

Produs publicat in 2015 de Universul Juridic
Data aparitiei: Iunie 2015
Format: 180x250
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 457
ISBN: 978-606-673-651-0
Mai mult