Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Drept procesual civil, Vol. 1 (Editia a XIII-a)

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Prezenta editie a cursului de Drept procesual civil - Vol. I, a fost actualizata cu prevederile noului Cod de procedura civila, cu doctrina si jurisprudenta din domeniu. 

Lucrarea cuprinde o abordare sintetica referitoare la institutiile fundamentale ale uneia dintre cele mai importante ramuri de drept a sistemului juridic romanesc. 

Cursul este destinat, in principal, studentilor facultatilor de drept, masteranzilor de la specializarile din domeniul juridic, candidatilor la examenele de admitere in magistratura, avocatura si celelalte profesii juridice (consilieri juridici, notari publici, executori judecatoresti, practicieni in insolventa, mediatori, grefieri), dar si practicienilor dreptului. 

Lucrarea nu si-a propus sa dea solutii definitive unor aspecte controversate din doctrina, si uneori chiar din practica judiciara, ci sa ofere beneficiarilor ei o perspectiva de ansamblu a problematicii analizate si, pe cat posibil, opiniile autorului cu privire la aceste aspecte, ca rezultat al activitatii didactice indelungate si experientei practice acumulate. 

Prezentarea teoretica a aspectelor de drept procesual civil este insotita de numeroase trimiteri la legislatia nationala si a Uniunii Europene, la solutii din practica instantelor judecatoresti nationale si europene.

Produs publicat in 2013 de Universul Juridic
Data aparitiei: Decembrie 2013
Colectia Cursuri universitare
Format: 180x250
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 350
ISBN: 978-606-673-239-0
Mai mult