Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Fise de procedura civila

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Elaborarea celei de-a doua editii a Fiselor de procedura civila a fost determinata de modificarile aduse Codului de procedura civila in special prin Legea nr. 138/2014, Decizia Curtii Constitutionale nr. 462/2014 si Decizia Curtii Constitutionale nr. 558/2014. De asemenea, noua editie este imbunatatita in ceea ce priveste prezentarea grafica si a fost completata cu noi tabele sinoptice, care permit o privire simultana si comparativa a unor concepte fundamentale. 

Cele 70 de fise sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si recapitularea materiei dense a dreptului procesual civil, intr-un timp optim. Informatiile sunt concise si clare, excluzand comentariile doctrinare si comparatiile cu vechea legislatie, care pot ingreuna procesul de memorare si redare coerenta a continuturilor. Asadar, lucrarea permite celor care studiaza si practica dreptul sa foloseasca metode eficiente de insusire a cunostintelor, facand economie de resurse fizice si intelectuale. 

Lucrarea Fise de procedura civila. Editia a 2-a, revizuita si completata este utila si practicienilor care doresc sa aiba o vedere concisa si completa a institutiilor procesual civile conform noii legislatii in materie.

Produs publicat in 2015 de Universul Juridic
Data aparitiei: Aprilie 2015
Format: 180x250
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 450
ISBN: 978-606-673-593-3
Mai mult