Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Noul Cod penal si Codul penal anterior. Aspecte diferentiale si situatii tranzitorii

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Unul dintre obiectivele publicarii acestei carti este acela de a face cunoscut celor interesati – teoreticieni si practicieni ai dreptului – continutul noului Cod penal al Romanei, adoptat prin Legea nr. 286/2009. De asemenea, printre destinatarii lucrarii se numara si studentii din cadrul facultatilor de drept, precum si publicul larg, deoarece Codul penal prevede si sanctioneaza o parte insemnata a celor mai grave fapte care pot fi comise in societate.
Un alt obiectiv al demersului nostru il constituie incercarea de a oferi profesionistilor dreptului un instrument util pentru transpunerea in practica a noilor norme de drept penal. Noul Cod aduce multe schimbari in materia dreptului penal, atat in Partea generala (de exemplu, in privinta institutiei infractiunii), cat si in Partea speciala (prin introducerea unor noi incriminari).
Aflandu-ne in fata unor schimbari legislative importante si avand in vedere regula mitior lex, in paginile acestei lucrari am incercat sa prezentam elementele de noutate si aspectele referitoare la aplicarea legii penale in timp.

Produs publicat in 2009 de Hamangiu
Data aparitiei: Octombrie 2009
Colectia In afara colectiilor
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 424
ISBN: 978-606-522-191-8
Mai mult