Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Teste-grila. Drept penal si procedura penala. 2015

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Lucrarea de fata se adreseaza, in principal, candidatilor la concursurile organizate de Institutul National al Magistraturii, dar, in egala masura, poate fi utilizata de studentii sau absolventii facultatilor de drept, participanti la concursuri sau examene, unde punctarea sau, dupa caz, notarea se face pe baza testelor-grila (sustinerea licentei la facultatile de drept, admiterea in avocatura etc.).

Sunt prezentate circa 1000 de grile din disciplinele Drept penal general, Drept penal special si Drept procesual penal, Partea generala si Partea speciala, toate fiind intocmite potrivit dispozitiilor din noile coduri.

Un element de originalitate il reprezinta explicatiile variantelor de raspuns, acolo unde este cazul, atat a celor corecte, cat si a celor incorecte. Lucrarea contine si grile intocmite in bazadeciziilor de admitere a recursurilor in interesul legii si a hotararilor prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie pana la 1 martie 2015.

De asemenea, sunt explicate tehnicile de intocmire si regulile de solutionare a grilelor, cu exemple din materia dreptului procesual penal.

Produs publicat in 2015 de Universul Juridic
Data aparitiei: Iunie 2015
Format: 180x250
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 290
ISBN: 978-606-673-629-9
Mai mult