Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Astronautul din Boemia

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Cel mai bun debut. Wall Street Journal

O odisee intergalactica despre iubire, ambitie si descoperirea propriei identitati

Orfan de mic, crescut intrun sat din Cehia de bunicii sai iubitori, Jakub Prochazka devine dintrun cercetator modest primul astronaut al tarii. Cand o misiune periculoasa catre Venus ii ofera atat sansa de a fi erou, asa cum sia dorit dintotdeauna, cat si un mijloc de a ispasi pacatele tatalui sau, fost informator comunist, Jakub se aventureaza curajos in necunoscut, lasando in urma pe Lenka, sotia si prietena lui cea mai buna.
Singur in spatiu, Jakub traieste aventuri paradoxale si se imprieteneste cu o fiinta extraterestra absolut neobisnuita reala sau imaginara? cu care poarta discutii filosofice despre arta si iubire.
Va mai reusi oare Jakub sa revina in siguranta la viata pe care a lasato in urma, pe Pamant?
Ai senzatia ca un episod din Star Trek a aterizat in Gluma lui Milan Kundera. - The Guardian
Finalist la Center for Fiction s First Novel Prize 2017

New York Times Book Review Editors' Choice
Este mai mult decat un roman SF alert si nebunesc... Kalfa? are o minte atat de ingenioasa si atatea idei de explorat, iar scriitura lui e vie si sarcastica! O voce foarte distincta, imposibil de confundat. Un debut de o imaginatie frenetica, plin de vitalitate si originalitate. - New York Times

Convingator, ingenios si impresionant, romanul aduce in discutie felul in care ne lasam amprenta asupra istoriei. Dar adevarata sa misiune este de a demonstra ce ne defineste ca oameni legatura profunda cu ceilalti. San Francisco Chronicle Jaroslav Kalfar sa nascut cu un an inainte de Revolutia de Catifea din Praga. La 15 ani a emigrat in Statele Unite si a invatat limba engleza din carti si desene animate. Detine un Masterat in Arte Frumoase de la New York University, unde a beneficiat de o bursa Goldwater si a fost nominalizat la E.L. Doctorow Prize. I sa acordat National Endowment for the Arts Creative Writing Fellowship 2018. Locuieste in Brooklyn. Astronautul din Boemia este romanul sau de debut.
Cu toata stranietatea spatiului cosmic, ceea ce impresioneaza in acest roman neobisnuit, melancolic, este nostalgia eroului dupa locul de unde a plecat si unde sar putea sa nu se mai intoarca niciodata. - New York Times Book Review

Produs publicat in 2018 de Trei
Data aparitiei: Februarie 2018
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 334
ISBN: 978-606-40-0320-1
Mai mult