Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Leaganul pisicii. Vol. 1

(8 voturi)
In curand!
Prezentare

„Henry Clifford trecea drept un cunoscator in arta de a trai si in rafinamentele ei. Parerea lui era cautata si acceptata in toate domeniile care alcatuiau farmecul si eleganta vietii: arta, literature, muzica si teatrul.“

Ascultand sfaturile parintelui sau, Blanche Clifford rupe logodna cu un tanar ofiter fara perspective pentru a intra intr-un mariaj conventional cu printul italian Guido Roccapalumba, posesorul unui palat impresionant la Roma. Parasind Londra si, odata cu ea, iluziile iubirii juvenile, gratioasa Blanche cucereste lumea mondena a capitalei italiene, mentinandu-si mariajul in cadrele unei respectabilitati ireprosabile. Sub ochiul vigilent al soacrei, printesa Giulia, Blanche e obligata sa se conformeze cerintelor unei societati aristocratice preocupate de arta, atente la aparente si, la urma urmei, atinse de o teribila sterilitate a spiritului.
Actiunea romanului are in fundal cateva evenimente importante (Razboiul franco-prusac, de pilda), insa eleganta societate in care e captiva Blanche nu inregistreaza ecourile istoriei cu asiduitatea cu care tine evidenta supeurilor si a concertelor de camera.

Cele mai citite carti, de la clasici la contemporani. Colectia Carte de Buzunar – un refugiu in lectura, oricand, oriunde, intre doua destinatii, la un ceai sau in autobuz.

Produs publicat in 2010 de Curtea Veche
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Colectia Carti de buzunar
Format: 105x176
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 304
ISBN: 978-973-669-989-4
Mai mult