Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ars

(10 voturi)
In curand!
Prezentare

  • Roman vandut in aproape 20 de tari
  • Bestseller in Danemarca, in Germania si in Islanda
  • Casa de filme 4½ din Norvegia a cumparat drepturile de ecranizare a cartii, plus drepturile asupra urmatoarelor cinci romane care il vor avea ca protagonist pe jurnalistul de investigatii Henning Juul.

Actiunea din Ars incepe la doi ani dupa ce Juul si-a pierdut fiul, pe Jonas, intr-un incendiu care i-a mistuit apartamentul si i-a produs arsuri grave. Reprosandu-si moartea fiului, parasit de sotie, cu o mama alcoolica si o sora care i-a intors spatele, Juul revine la ziar cu speranta ca munca il va face sa treaca peste necazuri. 

Cazul pe care trebuie sa-l investigheze este inedit pentru Norvegia: cineva descopera intr-un cort cadavrul unei tinere lapidate, pe jumatate ingropata in pamant. Crima pare sa fi fost comisa dupa un ritual musulman, impus de legile sharia. Dar tanara, Henriette Hagerup, e norvegianca, doar prietenul ei, Marhoni, e musulman.

 Ajutat de un misterios informator din cadrul politiei, Juul afla ca Henriette lucra, impreuna cu prietena ei, Anette, la un film  numit O casta sharia. Dupa ce citeste scenariul, jurnalistul isi da seama de complexitatea cazului si incepe cercetarile pe cont propriu, o initiativa care il aduce din ce in ce mai aproape de adevar dar ii si pune viata in pericol.  

Produs publicat in 2013 de Litera
Data aparitiei: Martie 2013
Colectia Thriller
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 368
ISBN: 978-606-210-007-0
Mai mult