Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Capcana Margrave

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Cand Jack Reacher hotaraste sa coboare din autobuz in Margrave, un orasel linistit din Georgia, isi inchipuie ca singurul lui motiv e sa viziteze locul unde-a murit marele chitarist de blues Blind Blake. E o zi ploioasa si tot ce vrea e sa gas-as-a un res-aurant unde sa manance si sa bea o cafea.
Dar in Margrave tocmai s-a produs prima crima din ultimii treizeci de-ani. Iar Jack Reacher, strainul venit de curand in oras, devine primul suspect. Asa ca, la nici jumatate de ora de la sosire, este retinut si dus la inchis-are. Cum urmeaza si alte crime, politia e nevoita sa accepte ca a ares-at pe cine nu trebuia.
Dupa eliberare, sprijinit de doi detectivi convinsi de nevinovatia lui, Reacher, fost politist militar, incepe sa-investigheze pe cont propriu crimele din Margrave. Pe masura ce descopera indiciile care il vor conduce la faptasi, Reacher devine tinta unei echipe de ucigasi care vrea sa-l elimine.
Dar si-au ales gresit tinta.
"Capcana Margrave imbina sus-ansul la cele mai inalte cote cu actiunea trepidanta. Reacher e un erou excelent construit: puternic, taciturn si totusi vulnerabil." - People

"Un stil excelent si o intriga ingenioasa, cu scene de o violenta brutala, descrise in de-aliu, care inspira groaza si creeaza un sus-ans continuu." - The New York Times

"O poveste foarte complexa, cu pericole la fiecare pas si cu suficiente cadavre cat sa-l faca sa zambeas-a incantat pe un antreprenor de pompe funebre." - Kirkus Reviews

Lee Child este unul dintre cei mai mari-autori de thrillere din lume. Cartile sale se afla cons-ant pe listele de bestselleruri de pe ambele parti ale Atlanticului si-au fost publicate in peste o suta de tari. Dupa doua dintre romanele sale au fost realizate ecranizari de exceptie: Jack Reacher, bazata pe romanul One Shot, si Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata, care a fost lansata in toamna anului 2016.
Capcana Margrave este prima carte a lui Lee Child, publicata in 1997. A primit Anthony Award si Barry Award pentru cel mai bun roman de debut.
La Editura Trei-au aparut de-a noua romane din seria Jack Reacher: Merita sa mori, Scoala de noapte, 61 de ore, Convinge-ma!, Ghinioane si incurcaturi, Personal, Urmarit, Sa nu te intorci niciodata! si Filiera de la miezul noptii.

Produs publicat in 2018 de Trei
Data aparitiei: August 2018
Colectia Fiction Connection Crime
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 544
ISBN: 978-606-40-0537-3
Mai mult