Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Castelul vulturilor

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Castelul Vincigliata, o fortareata medievala construita pe colinele Toscanei, langa Florenta, a fost transformat intr-un lagar de prizonieri de razboi la ordinul dictatorului Benito Mussolini. In lagar, pe langa ceilalti prizonieri, se afla treisprezece dintre ofiterii britanici si din Commonwealth capturati pe durata campaniilor din Africa de Nord si Creta. Thrillerul Castelul vulturilor va fi ecranizat de catre compania Entertainment One, din Hollywood, iar in prezent se afla in stadiul de pre-productie.
DESPRE AUTOR: Mark Felton s-a nascut in orasul si districul metropolitan Colchester, comitatul Essex, regiunea East, Anglia, in 1974. Inainte de a-si lua doctoratul la Universitatea Essex, unde a fost lector in Istorie, a predat zece ani in Shanghai, la Universitatea Fudan, una dintre cele mai prestigioase din China. De asemenea, a pus bazele organizatiei de caritate Royal British Legion Poppy Appeal pentru China de Est si a fost instructor in educatie pentru Armata Republicii Populare Chineze. Felton a fost implicat in mai multe proiecte comemorative si istorice despre cel de-al Doilea Razboi Mondial, in asociere cu guvernul britanic si Ministerul Apararii, bazate pe descoperirea a patru morminte ale unor soldati britanici ucisi in Shanghai de japonezi in 1937. Multe dintre cartile lui Felton au fost traduse si publicate in Brazilia, Cehia, Polonia, Slovacia si Romania.
Aprecieri: O poveste din timpul ultimului razboi mondial, extraordinara, uitata in mare parte, dar readusa in atentie de talentul lui Felton. Daily Mail

Produs publicat in 2018 de RAO
Data aparitiei: Septembrie 2018
Numar pagini: 336
ISBN: 978-606-006-100-7
Mai mult