Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cuplul din vecini

(12 voturi)
In curand!
Prezentare

Bestseller New York Times inca de la aparitie  

 

Bestseller Sunday Times 

 

„Barbatii adevarati citesc ce scriu femeile – datorita unor astfel de carti. Va garantez!” - Lee Child 

 

Nu poti sti niciodata ce se intampla de cealalta parte a peretelui.  Vecina ti-a spus ca n-are chef sa-ti aduci copilul de sase luni la petrecerea ei.  Nimic personal, doar ca nu suporta sa-l auda plangand.  Sotul tau te-a asigurat ca va fi bine. Doar sunteti in vecini. Veti avea monitorul copilului la voi si veti merge pe rand acasa, din jumatate in jumatate de ora.  Fiica ta dormea ultima data cand ai fost la ea. Acum, cand te napustesti in casa cufundata-ntr-o tacere mormantala, cel mai cumplit cosmar se adevereste. Fiica ta a disparut!  Politia e la tine acasa si te intrebi cu groaza ce va descoperi.  De ce esti capabila cand cineva te impinge dincolo de limite. 

 

“Shari Lapena imagineaza o tesatura complexa de motive si suspecti. Tensiunea e puternica pe tot parcursul cartii, pana la deznodamantul socant.” - The Times   “Extrem de captivanta si convingatoare, povestea este perfect regizata. Iar rasturnarile de situatie te vor lua complet prin surprindere.” - Daily Mail   “Un portret necrutator al unui mariaj supus unor presiuni teribile.” - Metro 

 

Shari Lapena a lucrat ca avocata si profesoara de engleza inainte de a scrie fictiune.  Pana acum a scris doua carti de literary fiction multipremiate. Cuplul din vecini, thrillerul de debut, a devenit bestseller mondial. Cel mai recent roman al sau, tot un thriller, este Stranger in the House.  

Produs publicat in 2017 de Trei
Data aparitiei: Mai 2017
Colectia Fiction Connection
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 344
ISBN: 978-606-40-0050-7
Mai mult