Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

In cel mai intunecat colt

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Atunci cand tanara si adorabila Catherine Bailey il intalneste pe Lee Brightman, parca nu-i vine sa creada ce noroc a lovit-o. Splendid, carismatic si un pic misterios, Lee pare mult prea perfect pentru a fi adevarat.

Dar ceea ce incepe ca un sir de atentii coplesitoare si cu partide de sex spontane si pasionale se transforma in gelozie si furie, iar Catherine descopera in curand ca ochii albastri fermecatori ai lui Lee si trasaturile lui angelice ascund o natura violenta. Tulburata de comportamentul lui din ce in ce mai haotic si obsesiv, ea incearca sa rupa relatia. Apeland la prieteni pentru ajutor, e socata sa afle ca acestia nu o cred. Aproape complet izolata si impinsa in cel mai intunecat colt al propriului univers, Catherine planifica disperata o cale de iesire.

Patru ani mai tarziu, Lee a ajuns in spatele gratiilor, iar Catherine - care acum isi spune Cathy - incearca sa-si reconstruiasca viata intr-un nou oras. Desi trupul i s-a vindecat, trauma din trecut inca o mai bantuie. Pana ce Stuart Richardson, noul si atractivul ei vecin, se muta alaturi. Incurajand-o sa isi infrunte temerile, el aprinde scanteia sperantei pentru a iubi din nou si a avea o viata normala.

Pana in ziua in care suna telefonul

"Verifica-ti incuietorile usilor si geamurilor casei si lasa-te pe mana acestui thriller obsedant." (Karin Slaughter)

''Aceasta intensa, captivanta prezentare a violentei domestice si consecintelor ei fac ca lectura sa fie de neoprit. Un debut stralucit." (SJ Watson)

"Perspectiva puternica a lui Haynes asupra violentei domestice este tulburatoare, si totusi lipsita de senzationalism. Este o carte captivanta, cu o tema a carei importanta nu poate fi subliniata de ajuns." (The Guardian)

Produs publicat in 2018 de Herg Benet
Data aparitiei: Octombrie 2018
Format: 130 x 200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 448
ISBN: 978-606-763-194-4
Mai mult