Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Marturia copilului de cor. Cel mai incapatinat client din lume. Maigret si inspectorul ghinionist. Moartea unui om oarecare

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Al 81-lea volum, care incheie seria romanelor si povestirilor avandu-l ca protagonist pe Maigret, unul dintre cei mai indragiti detectivi ai secolului XX.

Inspectorul Maigret isi aduce aminte de copilarie si de propria lui experienta in corul bisericii atunci cand Justin, un copil de cor, declara politiei ca a vazut un cadavru. Nu-i va fi insa usor sa-si dea seama de ce Justin trece sub tacere anumite lucruri, iar cadavrul e de negasit. Inspectorul intimpina mari probleme intr-o ancheta in care principalul suspect e clientul unei cafenele ce isi daduse multa osteneala sa se faca remarcat de cei prezenti in local, dar pe care nimeni nu-l poate descrie cu precizie. Desi are multe investigatii de facut, Maigret se implica si intr-un caz de care nu ar trebui sa se ocupe: cand un barbat suna la sediu si ii injura pe politisti, apoi pare sa se sinucida „in direct” tragandu-si un glont in cap, el isi aminteste ca in urma cu sase luni a primit un telefon asemanator, in urma caruia unul dintre inspectorii sai si-a pierdut viata.

Produs publicat in 2014 de Polirom
Data aparitiei: Iunie 2014
Colectia SERIA MAIGRET
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 216
ISBN: 978-973-46-4581-7
Mai mult