Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Nu ne vom desparti niciodata

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Unele promisiuni sunt facute pentru a fi incalcate.
Crima. Foc. Razbunare.
Acestea sunt cele trei obsesii ale lui Alice Monroe. Internata intr-un spital de boli mintale pe Savage Isle, Alice este chinuita de incapacitatea de a-si aminti incediul in care Jason, iubitul ei, a murit. Stie doar ca focul a fost pus de sora ei geamana, Cellie, si ea internata pe Savage Isle, intr-un pavilion separat si bine pazit. Dar cand Chase, un pacient misterior si charismatic, se invoieste s-o ajute sa se razbune, Alice incepe sa reconsidere tot ce stie. Scriindu-si povestea trecutului zbuciumat intr-un jurnal, e obligata sa se confrunte cu adevarurile ascunse.

Oare singura persoana in care are incredere nu-i spune decat jumatate din poveste?
Nimic nu este cum pare pe Savage Isle si, de acum in colo, nici nu va mai fi.

"Antrenant si plin de subtilitati, romanul lui Emiko Jean te va acapara inca de la inceput si te va ameti complet. Un studiu aprofundat asupra oamenilor cu probleme, al suferintei prin care trec si al dezastrului pe care il lasa in urma." - KENDARE BLAKE, autoarea cartii
Anna in vesmant de sange

EMIKO JEAN are mai multe pasiuni. Evident, ce adominanta este cartea - scrie si citeste cu egala placere. O alta pasiune a ei este entomologia.
Emiko locuieste impreuna cu sotul in Seattle, Washington, iar inainte de aparitia pe lume a copiilor (gemeni) sai, putea fi adesea intalnita colindand padurile salbatice in cautare de molii gigantice si catalogand colonii de insecte rare. Cand nu-si urmeaza pasiunile, este profesor de matematica. Experienta ei cu copiii din centrele de plasament a reprezentat sursa de inspiratie pentru acest roman.

Produs publicat in 2019 de Epica
Data aparitiei: Februarie 2019
Traducator: Liviu Szoke
Format: 135x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 304
ISBN: 978-606-8754-49-9
Mai mult