Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Rogue. Seria Gemini. Vol. 2

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Seria GEMINI
Jocul zilnic cu moartea e unul riscant, chiar letal daca stai sa analizezi prea mult ce ai de facut. Jocul agentilor operativi cu moartea se termina prost de cele mai multe ori, motiv pentru care o iau de la capat in fiecare zi. Nu au incredere in nimeni, nu se ataseaza de absolut nimeni. Nu stii niciodata cand esti scos din circuit ori pur si simplu cand dispari de pe suprafata pamantului. Nu te poti baza pe nimeni. In misiune esti mereu singur.

Rogue - Seria GEMINI, vol. 2
Cand te scufunzi intr-un abis al umbrelor, aminteste-ti ca umbra este o extensie a luminii.
O scurgere de informatii in mediul cibernetic avertizeaza Casa Alba in legatura cu un plan devastator aflat pe agenda expansionista a Kremlinului. Presedintele american pune in scena o operatiune ultra secreta de anihilare a agresiunii rusesti. Un operator NOC e trimis la Moscova cu o misiune imposibila. Un agent SVR lucreaza contra cronometru in Seattle pentru a indeplini ordinele Kremlinului. O actrita celebra e implicata in planurile a doua puteri mondiale, riscand sa fie strivita intre doi colosi angajati intr-o cursa nebuna al carui rezultat final nu poate fi decat o iminenta coliziune. Orbiti de razbunare, adversarii cauta paritatea, astfel incat escaladarea situatiei devine inevitabila chiar si cu riscul anihilarii reciproce. Doi spioni rivali sub acoperire isi unesc fortele pentru a preveni o catastrofa mondiala cu repercursiuni inimaginabile, in timp ce incearca sa jongleze cu o iubire extrem de riscanta.
O incursiune socanta in culisele diplomatice ale politicii internationale, dincolo de operatiunile militare conventionale, in epicentrul afacerilor clandestine unde politicienii, spionii si mercenarii se ciocnesc in razboaie secrete ce nu intra niciodata sub incidenta reflectoarelor presei internationale.
Nu privi peste umar. Nu esti niciodata singur. Moscova joaca dupa regulile ei.

Produs publicat in 2018 de Tritonic
Data aparitiei: Iulie 2018
Colectia Mystery & Thriller
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 320
ISBN: 9786067493443
Mai mult