Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Un loc sub soare

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

O familie asasinata.
Un jaf violent.
O fiica disparuta.

Roman din Seria Annika Bengtzon

Jurnalis-a Annika Bengtzon investigheaza o crima petrecuta in s-ania: o familie suede-a - mama, tatal si doi copii - a fost ucisa in timpul unui jaf. Descopera ca, de fapt, e un caz mai complex de-at parea la prima vedere - familia a fost ucisa de patru indivizi care, la randul lor, au fost gasiti morti la cateva ore dupa jaf. Politia clas-aza dosarul, insa Annika afla ca, in afara celor doi copii ucisi, mai exista un al treilea, care nu fusese acasa-in momentul s-argerii - adolescenta Suzette.
Pornind in cautarea lui Suzette si urmarind in paralel pistele legate de multiplul asa-inat, Annika descopera ca la originea acestor crime se afla o puternica retea de traficanti care opereaza din Maroc pana in s-ania si Suedia.
Va reusi oare Annika s-o salveze pe Suzette?
"Un loc sub s-are se ridica la inaltimea celor mai bune carti ale Lizei Marklund si poate fi citit si ca un roman de sine s-atator de catre cei nefamiliarizati cu seria Annika Bengtzon." - Crimepieces.com

"Nu-i o in-amplare ca Liza Marklund este una dintre cele mai dinamice si mai populare autoare de romane crime ale timpurilor noastre." - Patricia Cornwell

"Nimeni nu stie sa spuna o poveste ca Liza Marklund." - Karins Saughter

Liza Marklund este jurnalis-a si-autoare de romane politiste. Este, de-asemenea, coproprietara Piratforlaget, a treia mare editura din Suedia, si scrie pentru ziarul Expressen. A fost reporter de investigatii timp de zece ani si a realizat numeroase documentare TV, subiectele abordate fiind in special drepturile copiilor si ale femeilor. Din 2004 este ambasador UNICEF. A publicat opt romane in seria Annika Bengtzon, serie care i-a adus faima internationala.
de-aceeasi-autoare, la Editura Trei-au aparut: Explozii in Stockholm (recompensat cu Polonipriset si Debutantpriset), Fundatia Paradis, Studio 69 (Swedish Union`s-award), Tes-amentul lui Nobel, Pe viata si Lupul Rosu.

Produs publicat in 2018 de Trei
Data aparitiei: August 2018
Colectia Fiction Connection Crime
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 608
ISBN: 978-606-40-0508-3
Mai mult