Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Calatorii in timp. Antologie de povestiri SF

(0 voturi)
In curand!
Prezentare
Calatorii in timp. Antologie de povestiri SF face parte din colectia Nautilius SF a editurii Nemira. Volumul este publicat in colaborare cu Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy.
Au scris acest volum: Liviu Radu, George Lazar, Cristian-Mihail Teodorescu, Aurel Carasel, Ioana Visan, Stefana Cristina Czeller, Sergiu Somesan, Daniel Haiduc, Mircea Liviu Goga si Silviu Genescu;
Se poate insela Timpul, maestrul acesta care nu va inceta niciodata sa ne atraga? Cunoasteti pe cineva care a gasit mijlocul de a-l supune? Va propunem zece Calatorii in timp si tot atatea mijloace seducatoare de a va deplasa in trecut si in viitor. Daca aveti curajul, puteti plonja chiar in trecutul sau in viitorul altui univers! Nu e vorba de simple alunecari in Timp. Veti fi martorii unor interventii de cronochirurgie uluitoare, unice prin abilitatea celor care le realizeaza. Ei va vor dezvalui taina spiritismului, a poporului pierdut, a revenirii continue in aceeasi secventa temporala sau metoda cea mai inteligenta de a scapa de cei care ne fac viata un chin. Nu pierdeti, asadar, ocazia de a juca sah cu Timpul indiferent cine castiga, frumusetea jocului nu poate fi inlocuita.
Produs publicat in 2013 de Nemira
Data aparitiei: Martie 2013
Colectia Nautilus SF
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 368
ISBN: 978-606-579-484-9
Mai mult