Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ephialte: Inceputul unui cosmar

(16 voturi)
In curand!
Prezentare

Ne aflam intr-o Noua Lume ce se zbate sa supravietuiasca in urma unui eveniment cataclismic ce a avut loc acum cinci sute de ani, o lume in care oamenii incearca pe de-o parte sa reconstruiasca, iar pe de alta parte, sa lupte impotriva unei boli cumplite si misterioase. Insa exista si alte creaturi ce traiesc printre ei, Ephialte si Umbre.

Alisia Iacob, o tanara impulsiva, non-conformista, un Ephialt novice, abia trecuta de Initiere, se trezeste aruncata dintr-o banala coincidenta intr-o serie de evenimente ce o plaseaza in mijlocul unui adevarat conflict intre ephialte si dusmanii acestora, Umbrele.

Descoperind din intamplare intrigile tesute de unul dintre cei mai importanti si puternici oameni, secrete ce pun in pericol atat viata oamenilor, cat si a Ephialtelor, Alisia devine tinta principala a mai multor dusmani.

Pentru a supravietui, se vede nevoita sa lege aliante neasteptate, dar si sa-si descopere abilitati surprinzatoare si periculoase.

In mijlocul tuturor acestor evenimente ce se succed cu rapiditate, la fel de neprevazuta este si descoperirea primelor atingeri ale pasiunii, pentru ca, la fel de brusc, sa fie curmate de resentimente vechi si inradacinate.

Produs publicat in 2017 de Quantum Publishers
Data aparitiei: Martie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 228
Mai mult