Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Fiul lui Neptun. Eroii Olimpului (II)

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Premiul Goodreads Choice pentru cea mai buna carte pentru copii

Cand lumea este in pericol, trei personaje surprinzatoare vin in ajutorul ei: un semizeu confuz care si-a pierdut memoria, un altul despre care se zice ca se trage din eroi stravechi, dar este extrem de neindemanatic in lupta, si o eroina asupra careia a fost aruncat un blestem. Este vorba despre Percy Jackson, Frank Zhang si Hazel Levesque, care continua aventurile din seriile scrise de Rick Riordan.

Peripetiile din al doilea volum al seriei Eroii Olimpului sunt descrise cu umorul specific lui Rick Riordan: intalnim gorgone deghizate in vanzatoare de la supermarket, care vand hotdogi, amazoane care isi au sediul in cladirea companiei Amazon, iar zeul mortii verifica ce suflete mai poate rapi pe o aplicatie de pe iPad si discuta pe Skype cu Pluto.

In timp ce naratiunea include lungi descrieri, amintiri si vise, exista o multime de intamplari redate pe repede inainte, incluzand lupte cu inamici incredibili, la fel ca si momente de destindere comice. De-a lungul cartii, cititorii o sa invete mai multe despre zeii Romei Antice si despre legiunile romane. Fanii vor avea multe motive de bucurie deoarece Percy si aliatii sai se apropie de implinirea Profetiei celor Sapte. Carolyn Phelan Booklist

Riordan foloseste jocuri de cuvinte, glume si ironii subtile in aceasta poveste captivanta. Sunday Telegraph

O imbinare extraordinara de mitologie si contemporaneitate. Eoin Colfer, autorul seriei Artemis Fowl

Produs publicat in 2018 de Arthur
Data aparitiei: Noiembrie 2018
Colectia Excalibur
Traducator: Alex Moldovan
Format: 210x145
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 544
ISBN: 9786067883107
Mai mult