Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Inclestarea regilor, Cantec de gheata si foc, Vol. 2

(21 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Acest volum a fost publicat la editura Nemira in colectia Nautilus SF si face parte din seria Cantec de gheata si foc, scrisa de George R.R. Martin. Aceasta contine si volumele:

 

Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

„Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.“

Produs publicat in 2011 de Nemira
Data aparitiei: Noiembrie 2011
Colectia Nautilus
Format: 145x215
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 1040
ISBN: 978-606-579-236-4
Mai mult