Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Trandafirul si hangerul

(9 voturi)
In curand!
Prezentare

Intr-un taram aflat in pragul razboiului, Seherezada este smulsa din bratele iubitului ei sot, califul din Khorasan. Candva, il considerase un monstru un ucigas fara inima, ce curma viata sotiilor lui, raspandind pretutindeni in jur durere si suferinta dar, pe cand ii desluseste tainele, descopera un om extraordinar si o iubire careia nu i se poate impotrivi. Cu toate acestea, un blestem ameninta s-o desparta pentru totdeauna de Khalid.
Acum, isi regaseste familia, care s-a adapostit in desert, unde forte inspaimantatoare se aduna impotriva lui Khalid forte hotarate sa-i distruga imperiul sub comanda fostului iubit din copilarie al lui Sazi. Captiva intre loialitatile pe care le nutreste fata de cei dragi, singurul lucru pe care Sazi poate sa-l faca este sa ia taurul de coarne. Folosind fortele magiei pe care le descopera incetul cu incetul inlauntrul ei, Seherezada incearca sa puna capat, o data pentru totdeauna, cumplitului blestem si amenintarilor mocnite ale razboiului. Dar ca sa-si duca misiunea la bun sfarsit si ca sa ramana in viata, trebuie sa fuga din mainile propriilor dusmani. Saga incantatoare a Seherezadei si a lui Khalid, ce-a inceput cu Urgia si zorile, isi gaseste acum finalul odata cu aventurile lui Sazi, care face tot ce ii sta in putinta sa-si croiasca drum spre singura ei iubire adevarata.
O poveste de iubire palpitanta, o eroina apriga si curajoasa, loialitati schimbatoare...
Un roman presarat de meandre sfasietoare si tulburatoare. -BOOKLIST

REN E AHDIEH este absolventa a Universitatii Carolinei de Nord, Chapel Hill. In timpul liber, ii place sa danseze salsa si sa colectioneze pantofi. Este pasionata de toate retetele culinare care contin curry, de baschet, dar si de salvarea cainilor. Primii ani de viata i-a petrecut intr-un apartament situat intr-un zgarie-nori din Coreea de Sud. Drept urmare, adora sa fie cu capul in nori. Locuieste in Charlotte, Carolina de Nord, SUA.

Produs publicat in 2018 de Epica
Data aparitiei: Februarie 2018
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 400
ISBN: 978-606-8754-32-1
Mai mult