Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cum va place. Nevestele vesele din Windsor. Visul unei nopti de vara

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte face parte din Colectia de lux a editurii Adevarul.

Editie bilingva.

In Cum va place, actiunea se desfasoara intr-un spatiu geografic nedefinit, intitulat de autor „Padurea Ardenilor“ Forest of Arden).
Cum va place este o comedie pastorala care, desi scrisa intre 1599 si 1600, va fi publicata abia in 1623, dupa moartea lui Shakespeare.
In aceasta opera, Shakespeare reia tema din „Romeo si Julieta“ – iubirea ce mistuie sufletul de la prima privire. O alta tema reluata este aceea a constientizarii lumii ca „theatrum mundi“ (lumea ca un teatru), in care oamenii sunt doar simpli actori...
Personajul principal, Rosalinda, fuge in Padurea Ardenilor pentru a gasi siguranta si, spera ea, iubirea.

In Nevestele vesele din Windsor, Falstaff soseste la Windsor aproape saracit. Decide sa obtina bani de la doua femei maritate, doamnele Ford si Page, trimitandu-le scrisori identice de amor. Dar povestea se complica, caci cei care trebuiau sa duca biletelele doamnelor il refuza pe Falstaff...

Visul unei nopti de vara este o comedie romantica scrisa candva la mijlocul anilor 1590. Actiunea urmareste aventurile a patru iubiti din Atena si ale unui grup de actori amatori intr-o padure luminata feeric de razele lunii, precum si relatiile care se creeaza intre personajele umane si spiridusii care locuiesc in padure.

Produs publicat in 2009 de Adevarul
Colectia Colectia de lux
Traducator: Leon D. Levitchi, Ion Vinea
Format: 130x210
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 816
ISBN: 978-606-539-063-8
Mai mult