Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Mirror, mirror

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Prieten. Iubit. Victima. Tradator.
Ce vezi cand te uiti in oglinda?

Poate ca nu sunt persoana cinstita care imi inchipuiam ca sunt.
Poate ca sunt de fapt un monstru.

Red, Leo, Rose si Naomi sunt niste inadaptati. Red are o mama alcoolica si un tata mereu absent. Leo are un frate care il ademeneste intr-o lume intunecata si violenta. Rose incearca sa uite de suferintele trecutului apeland la aventuri si alcool. Naomi fuge de acasa, cautand libertatea pe care pare sa n-o gaseasca nicaieri. Cei patru prieteni se simt singuri impotriva tuturor, pana cand infiinteaza impreuna o formatie, Mirror,
Mirror - propria lor familie, singurul loc unde pot fi cu adevarat ei insisi.
Apoi Naomi dispare si e gasita aproape moarta in Tamisa, iar politia crede ca a fost o incercare de sinucidere nereusita. Prietenii ei sunt devastati. Ar fi trebuit sa aiba grija unii de altii, cum de n-au vazut semnele prevestitoare? Oare cat de bine o cunosteau pe Naomi? Si cat de bine se cunosc intre ei?
Dar dupa ce o serie de indicii ii face sa se indoiasca de ipoteza politiei, Red, Leo si Rose sunt nevoiti sa se confrunte cu propriile lor frici si secrete intunecate. E o calatorie care le va bulversa lumea. Nimic nu va mai fi la fel, pentru ca, odata sparta, o oglinda nu mai poate fi reparata.

Supermodelul international si actrita Cara Delevingne ne ofera un tulburator roman de debut despre prietenie, identitate si caracterul inselator al aparentelor.
Cara Delevingne este una dintre cele mai influente femei din generatia ei. Nascuta la Londra, Delevingne a devenit celebra in 2009, primind titlul de "Modelul anului� la British Fashion Awards in 2012 si 2014. Cariera de actrita si-a inceput-o cu un rol in Anna Karenina, dupa care a fost distribuita in filme precum Orase de hartie (ecranizare dupa romanul lui John Green, publicat la Editura Trei in 2014), Brigada sinucigasilor, Valerian si orasul celor o mie de planete si Life in a Year, care va avea premiera in 2018. Mirror, Mirror este romanul ei de debut.

Cara a scris Mirror, Mirror impreuna cu Rowan Coleman, autoare ce a figurat in lista de bestselleruri Sunday Times. Rowan locuieste cu familia ei numeroasa si doi caini intr-o casa din Hertfordshire, imbinand cresterea copiilor cu scrierea de romane pentru adulti si adolescenti. A publicat The Summer of Impossible Things, We Are All Made of Stars, Nearly Departed si Immortal Remains (ultimele doua sub pseudonimul Rook Hastings).

Produs publicat in 2018 de Trei
Data aparitiei: Mai 2018
Colectia Fiction Connection
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 384
ISBN: 978-606-40-0500-7
Mai mult