Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Apa din cizme

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Cea mai buna carte despre revolutia din decembrie '89, o adevarata capodopera, este scrisa intr-un stil direct, brutal pe alocuri, combinand intr-o maniera unica umorul, tragicul si fantasticul.

„Am inceput sa-mi revin. M-am visat ca-s Bill Clinton. Patrulam in Atlantic pe portavionul U.S.S. Falcon si expediam mesaje de solidaritate poporului francez, poporului german si poporului roman. Chinezii, cu uniformele lor albastre, colorasera toata harta Europei pana la Marea Manecii. Din cand in cand, frantujii se opreau si-si luau pe cartela, in gamele de carton, ratia de porc Chow Mein cu orez, care se gatea pe strada in furgoane de campanie, absolut neigienic. Pe relatia Franta se distingeau cel mai bine, pe Germania mai putin, e un loc foarte umed, iar in Romania vedeam Carpatii la rasarit si o codita de soricar ce se gudura prietenos ca un stegulet alb. Fiti bravi! NATO nu va muri! Ii incurajam de pe puntea superioara.
Dupa care am chemat-o pentru consultari pe domnisoara Pusa Ionescu de la sosetele Ude. Mi-am scos un trabuc, dar nu l-am aprins. Eram in Biroul Oval si dansa era dintr-o formatie dupa care muream. Si langa ea m-am adus pe mine. Eram si Bill Clinton, eram si eu.“

Produs publicat in 2006 de Curtea Veche
Data aparitiei: Ianuarie 2006
Colectia Un roman
Format: 120x190
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 408
ISBN: 973-669-212-4
Mai mult