Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Kinderland

(6 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Odata cu romanul Kinderland aparut la editura Cartea Romaneasca in colectia Proza, Liliana Corobca isi consolideaza statutul de confesor al fiintelor neajutorate, victime resemnate pe timp de pace, ale caror voci nu sunt ascultate de nimeni altcineva.

Cristina, ea insasi un copil, este nevoita sa devina „mama“ responsabila a celor doi frati mai mici, atunci cind parintii pleaca la munca in strainatate, dupa „bani lungi“. Universul unui sat moldovenesc contemporan, populat in majoritate de copii si batrini, este vazut din perspectiva acestei fetite de 12 ani.

Intr-o lume in criza si deriva, copiii invata, din propriile experiente, sa lupte si sa supravietuiasca in asteptarea implinirii unui singur vis: intoarcerea parintilor acasa. Dar acestia nu se lasa induplecati nici atunci cind sint invocati prin ritualuri magice, pagine. Parasiti, copiii se alina cu amintirile vagi ale unei vieti normale de familie, imitind, inainte de vreme, gesturile adultilor. Despre tara copiilor maturi povesteste Cristina, despre cruzime si tandrete, despre durere si mingiiere, disperare si speranta.

 

 

Produs publicat in 2013 de Cartea Romaneasca
Data aparitiei: Aprilie 2013
Colectia Proza
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 184
ISBN: 978-973-23-3001-2
Mai mult