Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Mic tratat de pisicologie

(6 voturi)
In curand!
Prezentare

Feline celebre, ca Pisica de Cheshire a lui Lewis Carroll, Motanul-incaltat al lui Perrault, motanul Murr al lui Hoffmann, Mungojerrie si Rumpelteazer ai lui T. S. Eliot, pisici aristocrate ca Myōbu no Otodoto, pisica de la curtea imperiala a Japoniei, dar si Japonica lui Gellu Naum, pisicile mozartiene ale lui Eric-Emmanuel Schmitt, pisici frumoase, elegante, orgolioase, motani intelepti si pisoi jucausi...

Un manual indispensabil iubitorilor de pisici, recomandat celor care vor sa invete sa priveasca, sa deprinda rafinamentul si gratia. Cu profesori ca Charles Baudelaire, Guillame Apollinaire, Paul Verlaine, Jorge Luis Borges, Fernando Pessoa, Max Jacob, Raymond Queneau, Virgil Mazilescu, Mircea Ivanescu, Emil Brumaru si multi altii, alesi cu atentie de Serban Foarta – doctor in pisicologie – care la randul lor au fost cu totii elevi la scoala de pisici, aveti sansa chiar de a invata sa deveniti scriitori.

Iata, spre exemplu, ce il sfatuieste Aldous Huxley pe un tanar prieten: „Daca vrei sa fii romancier psiholog si sa scrii despre fiinte, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa tii o pereche de pisici.”

„Deosebirea dintre un caine si-o pisica? Cel dintai cugeta intr-astfel: «Ei ma hranesc, ma protejeaza, tin la mine. Pesemne ca sunt zei.» A doua cugeta si ea: «Ei ma hranesc, ma protejeaza, tin la mine. Pesemne ca sunt zeu.»“ (Ira Lewis)

Produs publicat in 2008 de Humanitas
Data aparitiei: Ianuarie 2008
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 168
ISBN: 978-973-50-2228-0
Mai mult